Palaute ja kyselyt

Markkinakadun kysely

Kajaanin Runoviikon 6.-9.7.2016 aikana järjestetään Markkinakatu, jossa Kainuun soten teltalla voit kertoa, mitä julkisia, yritysten tai järjestöjen palveluja toivoisit asuinalueellesi, olipa se kaupunginosa, kuntakeskus tai kylä. Keräämme tietoa tausta-aineistoksi vuosille 2017 - 2020 suunniteltavaa EU:n Northern Periphery and Arctic -ohjelman hanketta varten. Kyseisen hankkeen avulla voimme kehittää palvelutarjotinta yhteistyössä muiden maiden toimijoiden kanssa. Hankkeessa mm. on suunniteltu koottavan palveluntuottajat palvelutarjottimelle systemaattisesti kylätasolla, jotta samalla paljastamme palveluaukot, jotka ovat tärkeää tietoa elinkeinojen kehittämisessä eli uusien työpaikkojen luomisessa samalla, kun palvelutarjontaa parannetaan.

Voit vastata kohdassa Asiakaspalaute, josta lisätietoja alla.

Asiakaspalaute

Voit lähettää palautetta ylläpitäjälle eli Kainuun sotelle palvelutarjottimen sisällöstä, käytettävyydestä ja ulkonäöstä sähköisen lomakkeen kautta. Palaute antaa meille tarpeellista tietoa toiminnan kehittämiseksi. Lomake on uudistettu tammikuussa 2016.

Lomakkeella on monivalintavaihtoehtoja ja kirjoitustilaa kommenteille ja parannusehdotuksille. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää. Voit halutessasi keskittyä olennaisimpaan.

Voit käyttää lomaketta myös ilmoittaaksesi palvelutarjottimelta löytyneestä virheellisestä tiedosta. Ensisijaisesti hinta- yms. tiedoista vastaavat palveluntuottajat, mutta jollei asia korjaannu ottamalla yhteyttä palveluntuottajaan, voit ilmoittaa asiasta palvelutarjottimen ylläpitäjälle.

Palautelomakkeella voit myös toivoa uusia palveluja palvelutarjottimelle. Lisäämme uusia palveluja jatkuvasti.

Voit jättää yhteystietosi, jos haluat henkilökohtaisen vastauksen palautteeseesi.

Täytettyäsi lomakkeen muista tallentaaa se ennen lomakkeen sulkemista. Kiitos!

Palaute- ja kyselylomakkeet

Ilmoittautuminen Kuntakohtaiset linkit harrastuspalveluihin -linkkilistalle

Harrastuspalveluja tarjoaville toimijoille on oma lomakkeensa, joka myös löytyy samasta paikasta.

Palaute- ja kyselylomakkeet


Palvelujen löytämiseen, vertailuun ja arviointiin pääset ylävalikon kohdasta "ETUSIVU".