Tule mukaan kehittämään palvelutarjotinta!

Hyvinvoinnin palvelutarjottimelta löytyy jo noin 400 palveluja ja uusia lisätään jatkuvasti. Jokaisen palvelun osalta on yhdessä alan kehittäjäasiakkaiden ja palveluntuottajien kanssa valmisteltu INFO-pallon palvelutuotekuvaus, laadittu palvelulupauslistaus, kartoitettu vakiintunut hinnoittelutapa tai sovittu siitä palveluntuottajien kanssa, tarkistettu lopputulos asiantuntijoilla, markkinoitu uutta palvelua sekä asiakkaille että palveluntuottajille jne. Palvelutarjottimen henkilökunta ei tästä työstä yksin selviä, vaan tarvitaan yhteistyötä.

Asiakkaana voit kertoa, mitä palveluja palvelutarjottimelle toivoisit. Asiakkaana voit myös ilmoittautua kehittäjäasiakkaaksi. Kaikki Hyvinvoinnin palvelutarjottimelle koottavat palvelut käydään läpi jo valmistelun alkuvaiheessa sekä uudestaan valmistelun pitemmälle ehdittyä kehittäjäasiakasryhmässä, jotta tavallisten palvelun käyttäjien näkökulma tulisi paremmin huomioitua. Kun ilmoittaudut kehittäjäasiakkaaksi, kerro minkä asiakasryhmän palveluista olet kiinnostunut. Ilmoittautuneita kutsutaan sitä mukaa, kun eri palveluryhmien valmistelu etenee. Palkkaa ei makseta, mutta pullakahvit tarjotaan, kuten myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi palvelutarjotin luodaan.

Palveluntuottajana voit esittää, että tarjoamasi palvelu lisättäisiin palvelutarjottimelle. Esitystä tukee se, kun vielä kerrot että voit osallistua valmisteluun. Usein yksi tapaaminen voi jo riittää ja kiireisten yrittäjien kanssa valmistelua tehty myös sähköpostitse.

Toimi heti, ettei asia unohdu: http://palvelutarjotin.kainuu.fi/palautejakyselyt. Kiitos!

Palvelujen löytämiseen, vertailuun ja arviointiin pääset ylävalikon kohdasta "Etusivu".