Uusi palvelun tuottaja

Haluatko hyödyntää Hyvinvoinnin palvelutarjotinta maksuttomana markkinapaikkana?

Jos tarjoat palvelua jossain Kainuun soten toimialueen kunnassa ja tarjoamasi palvelu on jo palvelutarjottimella, voit helposti julkaista myös omat tietosi alla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Palvelutarjottimella on myös palveluja, jotka eivät vielä asiakkaille näy, sillä asiakkaille palvelut näkyvät vasta, kun niille on tarjontaa eli joku palveluntuottaja on avannut palvelun. Pääset tarkastelemaan tarjontaa, kun alla olevan ohjeen mukaisesti haet palvelutarjottimelle.

Jos tarjoamaasi palvelua ei ole vielä tarjolla asiakkaille eikä sitä löydy myöskään jo luotujen, mutta piilossa olevien palvelujen joukosta, voit tehdä esityksen kyseisen palvelun lisäämiseksi palvelutarjontaan. Esitys tehdään Palaute ja kyselyt -linkin kautta. Uusia palveluja avataan jatkuvalla syötöllä.


Palvelujesi lisääminen Hyvinvoinnin palvelutarjottimelle on kaksivaiheinen.

Anna ensin perustietosi osoitteessa: https://emanagement.fi/kainuu.

Perustietojen antamiseen saat tarvittaessa ohjeet Rekisteröitymisoppaasta (pdf).

Sinut hyväksytään parin kolmen työpäivän sisällä (kesälomien aikaan aika voi olla pitempi) palveluntuottajaksi, jonka jälkeen voit lähettämämme oppaan ohjeistuksella lisätä palvelusi palvelutarjottimelle. Jos opas jossain vaiheessa häviää, saat sen palvelutarjottimelta kohdasta Ohjeet, oppaat ja palaute.

Lisätietoja: palvelutarjotin@kainuu.fi tai Niina Komulainen puh. 044 797 0444.


Maksuton markkinapaikka

Hyvinvoinnin palvelutarjotin on palveluntuottajille maksuton markkinapaikka, mutta kultakin palveluntuottajalta edellytämme sitoutumista päivittämään itse tietonsa aina, kun ne muuttuvat. Kukin palveluntuottaja on vastuussa palvelutarjottimelle antamistaan tiedoista, aivan kuten kaikesta muustakin markkinoinnistaan.

Tervetuloa mukaan!

Palvelujen löytämiseen, vertailuun ja arviointiin pääset ylävalikon kohdasta "Etusivu".